foto website content

Verkeersregelaars inhuren


Verkeersregelaars zijn makkelijk en flexibeler bij wegwerkzaamheden. Als opleidingsinstituut hebben wij het goede voorbeeld te geven op projecten in geheel Nederland. NeVeTe verkeersregelaars zijn van nature een talent in communicatie. Een visite kaarte voor uw onderneming. Immers verkeersregelaars van NeVeTe kunnen meer dan alleen een stopteken geven. Onze verkeersregelaars zijn getraind in communicatie en hospitality. Het is van belang dat de weggebruiker geen vervelende ervaring op doet met een van onze medewerkers. Verkeersregelaars van NeVeTe zijn gefocust op waarden en normen en letten op doorstroming. Uw wegwerkers staan veilig op uw project. 

Voordelen:

Voordelen van inzet van verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden zijn:

Veiligheid staat voorop. Alles valt en staat bij duidelijke en vriendelijke communicatie. Verkeersregelaars hebben enkel en alleen verbale en non- verbale communicatie tot hun beschikking. Hospitality is daarom een handelsmerk van NeVeTe.

Veiligheid rondom de werkzaamheden wordt vergroot voor medewerkers en verkeersdeelnemers. Te denken valt hierbij bv. aan het beveiligen van in- en uitritten van bouwplaatsen of het begeleiden van voertuigen om werkzaamheden heen; 


Goed georganiseerd is het halve werk!

NeVeTe is een jong en dynamisch bedrijf dat zowel voor als na de uitvoering, de zaken perfect regelt. De verkeersregelaars komen op tijd en gaan pas weer weg als de klus is geklaard. NeVeTe Levert landelijk gecertificeerde verkeersregelaars door heel Nederland!

Wilt u de verkeersregelaars van NeVeTe, belt u met ons kantoor op 0544-842030 of stuurt u ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


­