Verkeersregelaars, u heeft ze vast wel eens aan het werk gezien bij bijvoorbeeld een evenement of bijzondere situaties op de weg. Verkeersregelaars scheppen orde waar chaos heerst en zorgen met hun specialistische methodieken dat het verkeer zo goed mogelijk door blijft stromen. Een verkeersregelaar word je niet zomaar door een geel pak met een oranje hesje aan te trekken. Nee, er komt veel meer bij kijken. Vooral in grote steden, zoals Den Haag, zijn verkeersregelaars hard nodig. Mogelijke situaties waarbij ze ingezet worden zijn concerten of voetbalwedstrijden, maar ook bij omleidingen of ongelukken komen er vaak verkeersregelaars ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. Heeft u affiniteit met verkeer, structureren, communicatie en contact met weggebruikers, dan kan het vak van verkeersregelaar zeer interessant voor u zijn. Wilt u verkeersregelaar worden in Den Haag? Dan bieden wij bij Opleiding Verkeersregelaar de verkeersregelaar opleiding die u nodig heeft!

Onze complete verkeersregelaar opleiding

Als u besluit om een verkeersregelaar te worden dan is het belangrijk om goed opgeleid te worden met de juiste theoretische kennis en met succesvolle methodes waarmee je deze theorie in de praktijk kunt inzetten. Onze verkeersregelaar opleiding geven wij door heel Nederland, dus als u verkeersregelaar in Den Haag wilt worden kunt u ook in die regio terecht voor uw opleiding. Wij zijn het bekendste opleidingsinstituut van Nederland binnen deze branche en hebben een slagingspercentage van 99%. Wanneer u zich gaat aanmelden voor de opleiding kunt u erop rekenen dat u de juiste training krijgt om deskundig met allerlei soorten verkeerssituaties om te leren gaan. U krijgt hierbij ook training in de praktijk. Zo mag u samen met de docent op een kruising het verkeer regelen. Hierbij wordt gelet op zaken als de positie, dynamiek met verschillende verkeersstromingen en begrijpen en geven van aanwijzingen.

Naast het theorie- en praktijk gedeelte wordt er bij onze opleiding tot verkeersregelaar ook specifiek aandacht besteed aan communicatie. “Communicatie is de grootste factor binnen het zijn als verkeersregelaar”. Natuurlijk speelt communicatie een grote rol in het contact dat je als verkeersregelaar hebt met collega’s en automobilisten, maar daarnaast leert u ook omgaan met bijvoorbeeld dronken of agressieve weggebruikers die u vooral als verkeersregelaar bij een evenement veel kunt tegenkomen. De docent gaat hierbij ook dieper in op agressie als emotie. Als u specifiek geïnteresseerd bent in het vak van verkeersregelaar bij evenementen, bieden wij daar ook een aparte opleiding voor aan. In al onze opleidingen nemen wij eveneens genoeg tijd voor alle wet- en regelgeving die gerelateerd is aan het beroep van verkeersregelaar. Met verschillende voorbeelden uit de praktijk laat de docent u op interactieve wijze zien hoe u in bepaalde situaties kunt handelen.

Ga de uitdaging aan!

Zou u graag verkeersregelaar willen worden en zie u uzelf al helemaal in vol ornaat staan als verkeersregelaar bij evenementen? Dan is onze verkeersregelaar opleiding echt iets voor u. U kunt bij locaties in heel Nederland terecht en u kunt altijd vertrouwen op een deskundig docent die u de juiste begeleiding geeft. Als u verkeersregelaar in Den Haag wordt draagt u bij aan een veilige verkeersdoorstroming bij onoverzichtelijke situaties. Voor meer informatie of vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

­