Geen dag is hetzelfde als verkeersregelaar. Je kunt als verkeersregelaar ingezet worden bij verschillende evenementen, bij wegwerkzaamheden en bij afwijkend gebruik van de openbare weg, zoals bij een optocht, hardloopwedstrijd of avondvierdaagse. Vakkundige verkeersregelaars zijn hard nodig om onoverzichtelijke verkeerssituaties veilig te maken en te houden. Vooral in grote steden in het hele land is er veel vraag naar goed opgeleide verkeersregelaars. Bent u geïnteresseerd in het vak van verkeersregelaar en wilt u graag de opleiding tot verkeersregelaar in Groningen volgen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden u een uitgebreide opleiding aan op diverse locaties in heel Nederland, zoals in Amsterdam of Utrecht. Als u verkeersregelaar in Groningen wilt worden, meld u zich dan aan voor de opleiding!

Hoe wordt u verkeersregelaar?

Met onze opleiding tot verkeersregelaar leren wij u een deskundige verkeersregelaar in Groningen te worden. Wij bieden bij onze opleiding tot verkeersregelaar in Groningen diverse modules aan waaronder een theoretisch gedeelte, dat bestaat uit een dagdeel. Wij bieden deze module ook incompany aan vanaf een aanmelding van minimaal 4 personen. Uw personeel voelt zich dan vaak meer vertrouwd binnen hun eigen bedrijf op een bekende locatie.

Zodra u het theorie-examen succesvol heeft afgelegd kunt u doorgaan met het praktijk gedeelte. Deze leerzame module wordt grotendeels op de openbare weg gegeven waardoor dit gedeelte van de opleiding bijzonder realistisch en leerzaam is. Door veel van onze cursisten wordt deze praktijktraining vaak als hoogtepunt van de opleiding ervaren: “Door levensechte situaties mee te maken in de praktijk leer je echt het meest!”. Zodra u deze spannende module achter de rug heeft kunt u via ons het examen verkeersregelaar aanvragen. Tijdens dit examen zal de examenkandidaat in een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten zelfstandig het verkeer op een kruispunt moeten regelen. Tijdens dit examen zal de docent u met behulp van een beoordelingsformulier beoordelen op uw positie, aanwijzingen, inzicht en optreden. Als u het examen succesvol hebt afgelegd krijgt u een diploma en kunt u uzelf officieel verkeersregelaar noemen.

Naast de hierboven beschreven modules en het eindexamen bieden wij ook verkeersregelaar opleidingen specifiek voor evenementen aan. Dus voor bij concerten, voetbalwedstrijden, festivals, grote vieringen en andere georganiseerde festiviteiten. Bij een leeftijd vanaf 16 jaar en ouder kunt u zich aanmelden voor deze opleiding tot verkeersregelaar bij evenementen.

Meer over onze opleiding

Als u verkeersregelaar in Groningen wilt worden kunt u bij ons terecht voor de theorielessen, het opdoen van praktijkervaring en het afleggen van het examen. Door de opleiding tot verkeersregelaar in Groningen bij ons te volgen bent u verzekerd van een slagingspercentage van 99%. Wij leggen in onze modules de focus op hospitality en dienstverlening omdat wij van mening zijn dat het vak van verkeersregelaar om meer draait dan handhaving alleen. Ook richten wij ons bij onze opleiding op relevante zaken die u kunt gebruiken bij een goede organisatie van het verkeer, zoals overzicht, uitstraling, kalmte en communicatie. Zo kunt u een goede gastheer/gastvrouw zijn in het verkeer.

Ik wil mij aanmelden om verkeersregelaar in Groningen te worden!

Bent u erover uit en wilt u zich aanmelden voor onze opleiding zodat u verkeersregelaar in Groningen te worden? Maar heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan contact met ons op.

­