Het opleidingscentrum voor de beroeps-verkeersregelaar

Nu aanbieding maand mei 2019 opleiding verkeersregelaar € 350,- incl examen

Opleiding verkeersregelaar

in heel Nederland

U wilt zichzelf aanmelden?

Wilt u zichzelf laten opleiden tot verkeersregelaar, dat is hartstikke leuk. U kunt zich aanmelden in bestaande groepen. Wilt u weten in welke bestaande groepen u kunt instromen? hier is onze agenda

Uw personeel aanmelden

U kunt uw personeel aanmelden in bestaande groepen. Maar u kunt vanaf 4 personen ook een in-company training bij ons aanvragen. Wij verzorgen de opleiding verkeersregelaar bij uw organisatie. meer info? Email

Voordeel tarieven bedrijven

Samenwerken maakt veel sterker. Bied u ons grotere groepen, dan ontvangt u voordeel kortingen. Deze kunnen u honderden euro's besparen! Wij bieden u inclusief examens de opleiding aan voor € 325,- ex btw. Contact

Gemeentelijke organisaties

Vele lokale overheidsorganisaties trainen hun medewerkers bij ons opleidingsinstituut. Maatwerk voor diverse afdelingen, groenvoorziening en toezichthouders. Wilt u referenties? contact

 

Elke week een opleiding verkeersregelaar!

Opleiding verkeersregelaar in Nederland

Opleiding-verkeersregelaar.nl is uw partner als het gaat om opleidingen tot beroeps-verkeersregelaar. Al meer dan 12 jaar leiden wij kandidaten op deze afkomstig zijn uit verschillende sectoren. Groenbedrijven en beveiliging maar ook lokale overheden. Verschillende gerenommeerde verkeersregelaars bedrijven trainen hun personeel bij ons opleidingscentrum. Zo kunt u zich aanmelden voor bestaande groepen, maar wij komen ook bij u aan het bedrijf vanaf 4 aanmeldingen. 

Wist u dat wij ook de opleiding BRL 9101 verzorgen voor vakmannen en medewerkers?

Contact

Opleiding verkeersregelaar online boeken?

Doel gericht?

Wij zijn flexibel

kiest u maar

snel uw opleiding

Wat u moet weten?

U wilt verkeersregelaar worden in Nederland, dat is echt hartstikke leuk om te horen! Maar voordat u de weg opgaat dient u echt eerst een professionele opleiding te volgen! De opleiding tot verkeersregelaar duurt totaal 2,5 dagen deze samen met u gepland wordt. Opleidingverkeersregelaar.nl geeft inmiddels ruim 13 jaar les aan beroeps-verkeersregelaars, en genieten een slagingspercentage van 99%. Dat is een heerlijk idee, toch? Verkeersregelaar worden, dat doet u niet zomaar, het is een kunde die vakmanschap, beheersing en professionele communicatie vereist naar de weggebruikers. Wij gaan dat samen met u trainen!

 

datum opleidingen

Wat gaat u leren in de opleiding verkeersregelaar?

agenda

Hier is uw agenda

Theorie opleiding

Uw theorie opleiding

Praktijk opleiding

Uw Praktijk opleiding

Advies vragen

advies vragen

Uw datum en locatie niet gevonden?

Je voorkeur mbt datums en locatie staat er niet bij? Dan bieden we je nu de oplossing! Wilt u zichzelf aanmelden dan kunt u zich aanmelden via het contact formulier of even bellen. Wij gaan bekijken of wij u binnen 30 dagen kunnen plaatsen in een bestaande groep. Net als u melden zich kandidaten? Het kan zijn dat er zich 3 andere kandidaten gemeld hebben. Dat betekent dat we een poel aanmaken. Wilt u op de poellijst klik dan hier

Nieuwsflits

Door de komst van nieuwe richtlijnen, hebben wij onze opleiding tot verkeersregelaar aangepast naar richtlijnen van de CROW 96B  en de CROW verkeersregelaars. Dat betekent dat u naast deze richtlijnen ook meer instructie gaat ontvangen over de verschillende werkzaamheden. Wij benadrukken bijvoorbeeld afzettingen rijdende afzettingen maar o.a. ook werkinstructies rond om het teren van wegen en de gevaren. 

Theorie examen verkeersregelaar?

De aanvang van de theorie is altijd gezellig en informeel. Dan geeft onze docent in een blok van 4 uur theorie educatie vol passie waarin zelfs de wettelijke kaders niet saai zijn! En dan, het verhaal van "papa en Liesje",iedereen is stil.Onze docent zorgt voor een totaal pakket waarmee u goed voorbereid de praktijk opleiding kunt volgen.

Het examen verkeersregelaar!

Het word spannend? Je examen gaat zo beginnen en je bent goed voorbereid door opleidingverkeersregelaar.nl. De Politie academie doet het voorwoord en je examen begint. 15 minuten duurt jouw examen en hoor je na je examen of je bent geslaagd. Vast wel. Immers je bent goed voorbereid. Auto's bussen en fietsers je regelt het perfect! Geslaagd? 

Geslaagd en wat moet ik doen!

Je hebt je diploma verkeersregelaar behaald. Van harte gefeliciteerd. Met behulp van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en een verklaring van je werkgever kan je een landelijke pas aanvragen. je kan bij aanstellingspas.nl je aanvraag doen voor een landelijke verkeersregelaarspas. Wil je graag hulp? Dat kan hoor, we staan graag voor je klaar!

Diploma kwijt; wat nu?

Soms raken diploma's zoek, geen probleem. Elk diploma word door ons gedigitaliseerd. Dit is super handig als je je diploma kwijt bent. Gelukkig kan je namelijk met een digitaal document je verkeersregelaarspas nog steeds aanvragen. 5 jaar lang kan je op de pas het verkeerregelen. Vergeet hem niet op tijd te verlengen.

Uw vraag, wij beantwoorden hem graag?

Uw vraag?

Ik beantwoord het graag!

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze opleiding verkeersregelaar duurt 3 dagen. Dat is relatief kort. Maar we leren je alle facetten die je nodig hebt om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! We beginnen op dag 1 met een blok van 5 uur theorie. Dag 2 en 3 heb je praktijk en praktijk examen. Veel plezier! en............heel veel succes! groetjes Sussanne

Uw vraag?

Ik beantwoord hem graag!

Ben ik verzekerd tijdens de opleiding 

Als je een WA verzekering hebt is dit voldoende! Immers ook onze organisatie heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering! Dit is van belang dat mocht er schade ontstaan aan auto's en of andere zaken. Gelukkig is er in de 11 jaar dat ik lesgeef nog nooit iets gebeurd! Dat is maar goed ook. Want letsel of schade is nou net wat we willen voorkomen?

Uw vraag?

Ik beantwoord hem graag

Kan ik ook groepen aanmelden?

Ja zeker! vanaf 4 kandidaten geven wij in-companie les bij uw organisatie! Vertrouwd voor uw eigen personeel. Wist u dat wij staffelkortingen hanteren? Inderdaad' klikt u op deze link. Als u groepen wilt aanmelden kunt u het beste even bellen dan leggen wij u het graag nog een keertje uit! Immers dan hoort u nog meer voordelen!

Prijzen opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

€ 380 ex btw p.p

Het betreft een idividuele aanmelding van 1 kandidaat tot 3 kandidaten

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

Opleiding verkeersregelaar

€ 365 ex btw p.p

Het betreft een groepsaanmelding van 4 kandidaten prijs p.p.

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

Opleiding verkeersregelaar

€ 350 ex btw p.p

Het betreft een groepsaanmelding van 5 tot 8 kandidaten prijs p.p.

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

99% slagingspercentage in 2018

873 ondernemers vroegen een offerte aan

Wil je solliciteren, dat kan bij ons!

Wij werken in geheel Nederland    5 Star Review 
copyright symbol copyright 
       Opleiding verkeersregelaar.nl 
       
 NeVeTe V.O.F.          
Tel:      0545 842880

TEL:      0630177967
Dhaliastraat 2 • 7151 VX Eibergen
Internet: www.opleidingverkeersregelaar.nl  
  KVK 72786507  
Email: Info@opleidingverkeersregelaar.nl • Sitemap

A6mdymlCAAAZUTG

Opleiding verkeersregelaar

­