Het opleidingscentrum voor de beroeps-verkeersregelaar

Wat leuk! Inmiddels hebben 1207 bezoekers offertes opgevraagd!

Opleiding verkeersregelaar door heel Nederland

U wilt zichzelf aanmelden?

Wilt u zichzelf laten opleiden tot verkeersregelaar, dat is hartstikke leuk. U kunt zich aanmelden in bestaande groepen. Wilt u weten in welke bestaande groepen u kunt instromen? hier is onze agenda

Uw personeel aanmelden

U kunt uw personeel aanmelden in bestaande groepen. Maar u kunt vanaf 4 personen ook een in-company training bij ons aanvragen. Wij verzorgen de opleiding verkeersregelaar bij uw organisatie. meer info? Email

Voordeel tarieven bedrijven

Samenwerken maakt veel sterker. Bied u ons grotere groepen, dan ontvangt u voordeel kortingen. Deze kunnen u honderden euro's besparen! Wij bieden u inclusief examens de opleiding aan voor € 325,- ex btw. Contact

Gemeentelijke organisaties

Vele lokale overheidsorganisaties trainen hun medewerkers bij ons opleidingsinstituut. Maatwerk voor diverse afdelingen, groenvoorziening en toezichthouders. Wilt u referenties? contact

 

22 & 23 augustus Opleiding verkeersregelaar in Dordrecht

Opleiding verkeersregelaar in Dordrecht

Welkom bij ons opleidingsinstituut voor de verkeersregelaar. Binnen kort hebben wij een opleiding verkeersregelaar in Dordrecht. Wij vinden het het leuk om jou daar te mogen ontmoeten. Wil je meedoen? Bel snel ons nummer 0545 842880.


Opleiding-verkeersregelaar.nl is uw partner als het gaat om opleidingen tot beroeps-verkeersregelaar. Al meer dan 12 jaar leiden wij kandidaten op deze afkomstig zijn uit verschillende sectoren. Groenbedrijven en beveiliging maar ook lokale overheden. Verschillende gerenommeerde verkeersregelaars bedrijven trainen hun personeel bij ons opleidingscentrum. Zo kunt u zich aanmelden voor bestaande groepen. Onze organisatie kan ook in-company opleidingen verzorgen op locatie? Vraag naar de voorwaarden.

Wist u dat wij ook de opleiding BRL 9101 verzorgen voor vakmannen en medewerkers?

Contact

Hoe lang duurt de opleiding verkeersregelaar?

Duur opleiding

De opleiding verkeersregelaar duurt 2,5 dagen

Lestijden theorie

De lestijden zijn afhankelijk van uw aanvraag

Lestijden praktijk

De lestijden zijn van 09.00 tot 15.00 uur

Opleiding verkeersregelaar online boeken?

Doel gericht?

Wij zijn flexibel

Kiest u maar

Snel uw opleiding

Wat gaat u leren in de opleiding verkeersregelaar?

Agenda

Hier is uw agenda

Theorie opleiding

Uw theorie opleiding

Praktijk opleiding

Uw praktijk opleiding

Advies vragen

advies vragen

Even voorstellen........

Lars Rasmussen

Docent verkeersregelaar

Even voorstellen, Lars Rasmussen. Lars is docent en begeleid aankomende verkeersregelaars naar het vakgebied. Lars is niet de minste docent, kiest geen nee maar probeert de kandidaten met passie voor het vak verkeersregelaar te scholen. Ga zo door Lars!

Vakantie?

Vakantie gesloten

Onze vakantie begint 22 juli en eindigt op 8 augustus. Natuurlijk kunt u ons bereiken via de mail. Telefonisch zijn wij lastig te bereiken. Voor dringende zaken kunt u bellen met 0630177967. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe.

Project coördinator

Centralist, Rick Mulders

Rick Mulders heeft weer voor het onmogelijke gezorgd tijdens de Hilversum cityrun. Als Project manager en centralist bezorgde Rick voor alle 50 verkeersregelaars een bijzonder mooie dag. Complimenten van de gemeente Hilversum. Klasse gedaan. Tot volgend jaar!

Samen op weg naar de opleiding tot verkeersregelaar

Uw datum en locatie niet gevonden?

Je voorkeur mbt datums en locatie staat er niet bij? Dan bieden we je nu de oplossing! Wilt u zichzelf aanmelden dan kunt u zich aanmelden via het contact formulier of even bellen. Wij gaan bekijken of wij u binnen 30 dagen kunnen plaatsen in een bestaande groep. Net als u melden zich kandidaten? Het kan zijn dat er zich 3 andere kandidaten gemeld hebben. Dat betekent dat we een poel aanmaken. Wilt u op de poellijst klik dan hier

Nieuwsflits vernieuwd opleiding verkeersregelaar

Door de komst van nieuwe richtlijnen, hebben wij onze opleiding tot verkeersregelaar aangepast naar richtlijnen van de CROW 96B  en de CROW verkeersregelaars. Dat betekent dat u naast deze richtlijnen ook meer instructie gaat ontvangen over de verschillende werkzaamheden. Wij benadrukken bijvoorbeeld afzettingen rijdende afzettingen maar o.a. ook werkinstructies rond om het teren van wegen en de gevaren. 

Extra informatie over de opleiding verkeersregelaar

Les geven aan doelgroepen

Doelgroepen zijn er overal, en wij geven deze doelgroepen les! Doelgroepen van lokale overheden, groenvoorziening, beveiliging en infra gerichte bedrijven. Maar wij zetten ook een stapje meer voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. U kunt denken aan de WB en of UWV maar ook aan mensen met een ASS en of ADD of ADHD.

Het examen verkeersregelaar!

Het word spannend? Je examen gaat zo beginnen en je bent goed voorbereid door opleidingverkeersregelaar.nl. De Politie academie doet het voorwoord en je examen begint. 15 minuten duurt jouw examen en hoor je na je examen of je bent geslaagd. Vast wel. Immers je bent goed voorbereid. Auto's bussen en fietsers je regelt het perfect! Geslaagd? 

Geslaagd en wat moet ik doen!

Je hebt je diploma verkeersregelaar behaald. Van harte gefeliciteerd. Met behulp van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en een verklaring van je werkgever kan je een landelijke pas aanvragen. je kan bij aanstellingspas.nl je aanvraag doen voor een landelijke verkeersregelaarspas. Wil je graag hulp? Dat kan hoor, we staan graag voor je klaar!

Diploma kwijt; wat nu?

Soms raken diploma's zoek, geen probleem. Elk diploma word door ons gedigitaliseerd. Dit is super handig als je je diploma kwijt bent. Gelukkig kan je namelijk met een digitaal document je verkeersregelaarspas nog steeds aanvragen. 5 jaar lang kan je op de pas het verkeerregelen. Vergeet hem niet op tijd te verlengen.

Uw vraag, wij beantwoorden hem graag?

Uw vraag?

Ik beantwoord het graag!

Hoe lang duurt de opleiding?

Onze opleiding verkeersregelaar duurt 3 dagen. Dat is relatief kort. Maar we leren je alle facetten die je nodig hebt om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! We beginnen op dag 1 met een blok van 5 uur theorie. Dag 2 en 3 heb je praktijk en praktijk examen. Veel plezier! en............heel veel succes! groetjes Sussanne

Uw vraag?

Ik beantwoord hem graag!

Ben ik verzekerd tijdens de opleiding 

Als je een WA verzekering hebt is dit voldoende! Immers ook onze organisatie heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering! Dit is van belang dat mocht er schade ontstaan aan auto's en of andere zaken. Gelukkig is er in de 11 jaar dat ik lesgeef nog nooit iets gebeurd! Dat is maar goed ook. Want letsel of schade is nou net wat we willen voorkomen?

Uw vraag?

Ik beantwoord hem graag

Kan ik ook groepen aanmelden?

Ja zeker! vanaf 4 kandidaten geven wij in-companie les bij uw organisatie! Vertrouwd voor uw eigen personeel. Wist u dat wij staffelkortingen hanteren? Inderdaad' klikt u op deze link. Als u groepen wilt aanmelden kunt u het beste even bellen dan leggen wij u het graag nog een keertje uit! Immers dan hoort u nog meer voordelen!

Prijzen opleiding verkeersregelaar

Opleiding verkeersregelaar

€ 380 ex btw p.p

Het betreft een idividuele aanmelding van 1 kandidaat tot 3 kandidaten

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

Opleiding verkeersregelaar

€ 365 ex btw p.p

Het betreft een groepsaanmelding van 4 kandidaten prijs p.p.

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

Opleiding verkeersregelaar

€ 350 ex btw p.p

Het betreft een groepsaanmelding van 5 tot 8 kandidaten prijs p.p.

Locatie vaste groep
Incl theorie en praktijk
officiële aanstelling
Aanmelden

99% slagingspercentage in 2018

1274 ondernemers vroegen een offerte aan

Opleiding verkeersregelaar

Wij werken in geheel Nederland

­