Wilt u evenementenverkeersregelaar worden?

Het regelen van het verkeer is een vak. En een vak leer je niet zomaar. Wilt u verkeersregelaar worden, dan dient u daarvoor een professionele opleiding voor te volgen. Wilt u graag het verkeer rondom evenementen in goede banen begeleiden en zou u daarom graag evenementenverkeersregelaar worden? Dan bent u bij Opleiding Verkeersregelaar aan het juiste adres! Wij zijn namelijk het bekendste opleidingsinstituut van Nederland als het aankomt op opleidingen tot verkeersregelaar. Onze opleidingen kenmerken zich door de persoonlijke aanpak die wij hanteren. Er is sprake van individualiteit richting de cursist, die door betrokken en gepassioneerde verkeersregelaars opgeleid zal worden. U krijgt les van beroepsverkeersregelaars met de juiste service, flair en hospitality. Zij zijn bij uitstek in staat om positieve eigenschappen in u naar voren te halen en beschikken over een goede dosis mensenkennis. Zo kan de opleiding tot evenementenverkeersregelaar persoonlijk op u aangepast worden. Meer weten? Bel dan eens naar 06-30177967 voor meer informatie!

De opleiding tot evenementenverkeersregelaar

Opleiding Verkeersregelaar verzorgt diverse opleidingen, waaronder de opleiding tot evenementenverkeersregelaar. Deze opleiding geschiedt via een E-learning programma. Dit programma is aan te vragen bij de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Als voorbereiding op dit programma kunt u bij ons een volledig traject volgen, waarmee u de benodigde theorie en praktijk kennis kunt opdoen. Dit traject kunt u zien als aanvulling op het E-learning programma. Veel mensen die evenementenverkeersregelaar willen worden blijken met vragen te zitten over hoe zij hun werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Met de opleiding van Opleiding Verkeersregelaar leert u over alle relevante aspecten. Zo behandelen wij ook zaken als aansprakelijkheidskwesties, post en taakinstructies en het gedrag van publiek dat naar evenementen komt. De opleiding is geschikt voor personen vanaf 16 jaar oud.

Wij verzorgen ook incompany trainingen. Deze training is mogelijk bij een minimum van 8 kandidaten. Deze cursus kan aangepast worden op uw organisatie. Zo kunt u zelf cases inbrengen om te bespreken en zo de cursus gelijk toepasbaar maken op uw evenement. Een incompany training bespaart u reistijd en stelt u in de gelegenheid van uw collega’s te leren.

Over Opleiding Verkeersregelaars

Opleiding Verkeersregelaar is een organisatie die diverse opleidingen tot verkeersregelaar aanbiedt. Wij leggen in de opleidingen de nadruk op hospitality en dienstverlening. Wat ons betreft gaat het vak verkeersregelaar veel verder dan handhaving van het verkeer in een gebied. Wij leren u niet enkel welke bevoegdheden u als evenementenverkeersregelaar heeft. In plaats daarvan behandelen we zaken die daadwerkelijk nodig zijn om het verkeer goed te kunnen organiseren. Daarbij kan gedacht worden aan uitstraling, het overzicht behouden, rustig blijven en vooral heel veel communicatie. Als verkeersregelaar is het uw taak om frustraties weg te nemen, de-escalaties en agressie te voorkomen en het verkeer in veilige banen te geleiden. Bij ons leert u een gastheer van het verkeer te worden.

Meer weten? Neem gelijk contact op!

Wilt u evenementenverkeersregelaar worden? Volg dan de opleiding van Opleiding Verkeersregelaar! Voor meer informatie over de opleiding, of het direct aanmelden als kandidaat kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-30177967 (bellen of whats-app). Ook kunt u het online contactformulier invullen.

Contact opnemen
 1. Naam(*)
  Geef een waarde voor Naam.
 2. E-mail(*)
  is geen geldig e-mail address.
 3. Vraag / bericht(*)
  Geef een waarde voor Bericht.
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
­